Post Reply 

Thread Rating:
Zaklepywanie krzeseł
Szmer Offline
Duch Dziejów

ja
że kto!? [-1,5]

Protegowany: I. Komarenko
Protegowany (2): Chan Razmemłaj
Poglądy: chemairisme
Przynależność:

Zaklepywanie krzeseł
Tutaj możesz zapowiedzieć, że chcesz zająć krzesło i niedługo wstawisz biografię - na wypadek, gdyby ktoś cię ubiegł. Oczywiście wybrana będzie ta, która mi się najbardziej spodoba Tongue
11-20-2011 14:49
Send this user an email Send this user a private message Find all posts by this user Give Reputation to this user Quote this message in a reply
Czerwony Offline
Chichot historii

Piotr Riemkinow
zapomniany siewca chaosu [3]

Protegowany: Adomas Razaitis
Protegowany (2):
Poglądy: radykalne endeckie
Przynależność:

RE: Zaklepywanie krzeseł
Quote:8. niedoszły następca - niedoszły następca marsz. Muśnickiego, generał i minister spraw wojskowych. Weteran armii carskiej, wspiera starych endeków przeciwko faszystom. Marzy mu się dyktatura. Po cichu nie lubi Rosjan.

Skóra mi cierpnie jak pomyślę że mnie Ogar będzie cały czas podgryzał, ale jednak dopasuję krzesło do postaci a nie na odwrót Tongue

Ja będąc graczem mogę być każdym. Moje oczekiwania sprowadzają się do względnego realizmu rozgrywki - pozwalającego antycypować wydarzenia i dokonującego rozstrzygnięć na bazie oceny faktów a nie takich kryteriów jak "szarża na motocyklach świetnie wyglądałaby w filmie". Nie musi być superrealistycznie, byle bym nie był zaskakiwany zagrywkami z dupy i pozbawionymi najmniejszego sensu w realnym świecie. - Czerwony
11-20-2011 14:57
Send this user a private message Find all posts by this user Give Reputation to this user Quote this message in a reply
Tennenbaum Offline
Member

Bogdan Wilczopolski
mało znany [2]

Protegowany:
Protegowany (2):
Poglądy: Socjaldemokracja
Przynależność: ZRL/Syberia

Zaklepuję sobie następujące krzesło:

Quote:1. endecki wyga - jednocześnie premier. Człowiek o dużym doświadczeniu i elastycznych poglądach. Zwolennik jak najtrwalszego sojuszu z Rosją jako gwarantką niepodległości RP. Rozległe znajomości w kręgach politycznych i biznesowych, chyba nie wszystkie czyste.
(This post was last modified: 11-20-2011 16:06 by Tennenbaum.)
11-20-2011 16:05
Send this user an email Send this user a private message Find all posts by this user Give Reputation to this user Quote this message in a reply
Waszmi Offline
Wielki powrót

dr Barbara Różańska
mało znana [2]

Protegowany:
Protegowany (2):
Poglądy: socjalizm demokratyczny
Przynależność: Polska Rzeczpospolita Ludowa

Poproszę Smile

Quote:7. doktor Propaganda - jeden z przedstawicieli młodej fali faszystowskiej, minister propagandy, kultury i oświecenia publicznego. Zafascynowany totalitaryzmem, nie zdążył jeszcze wdrożyć planowanych przez siebie, zakrojonych na wielką skalę, reform.
11-20-2011 17:46
Szmer Offline
Duch Dziejów

ja
że kto!? [-1,5]

Przynależność:

Będzie rozpierducha Big Grin
11-20-2011 17:57
Ksawer Offline
Posting Freak

Leopold Sakskoburggotski
cynik [2]

Protegowany:
Protegowany (2):
Poglądy: hetmańskie
Przynależność: Hetmanat

Quote:5. brutalny arystokrata - dziedzic jednego z rodów magnackich, minister spraw wewnętrznych. Konserwatywny endek, zwolennik silnej ręki i pałowania motłochu. Znany w kręgach towarzyskich, znawca win, automobili i aeroplanów, ulubieniec dam.
<3
11-20-2011 22:49
wulf Offline
Elementum meum Libertas

Isa Achmatowicz
różnie pamiętany [3]

Protegowany:
Protegowany (2):
Poglądy: słuszne
Przynależność: Sieradz

Quote:10. cicha woda - generał-weteran i fachowiec. Po cichu niechętny władzy i zwolennik demokratycznych przemian, o ile by mu przyniosły stanowiska.
- poproszę dla siebie Smile

Isa Achmatowicz - الحمد لله ربّ العالمين
11-21-2011 11:52
Send this user a private message Find all posts by this user Give Reputation to this user Quote this message in a reply
Szmer Offline
Duch Dziejów

ja
że kto!? [-1,5]

Przynależność:

Stajesz w szranki z Darnem.
11-21-2011 17:20
Wisznu Offline
Pierwsza Dama

szpilki
mało znana [2]

Protegowany: kozaczek
Protegowany (2): baletka
Poglądy: estetyczne
Przynależność: WOMAN

Są trzy krzesła, a nawet cztery na które mógłbym się pisać.

Chcę by moją postacią był anarchista. Chcę zajmować się zamachami, terroryzmem, ale również siedzieć w parlamencie i nie być związany z terroryzmem. Mogę to robić jako przedstawiciel chłopstwa (to chyba najbardziej grubymi nićmi szyte), jako działacz robotniczy spoza KPP, jak i jako członek KPP, a czy Berlin da władzę w partii anarchokomunistycznemu ideologowi, to już całkiem nie do mnie pytanie. Więc nie wiem, które krzesło w KPP mogę wziąć.
11-24-2011 12:48
Szmer Offline
Duch Dziejów

ja
że kto!? [-1,5]

Przynależność:

Komuniści w parlamencie nie siedzą, bo są nielegalni.
Powiem tak: jeżeli jakoś wpasujesz ten anarchizm czy terroryzm w Krzesło, to OK, choć trudno mi to sobie wyobrazić. W przeciwnym wypadku będziesz musiał zaczekać na obsadzenie 2/3 krzeseł (tj. 12), by odblokowała się możliwość tworzenia własnych.
11-24-2011 14:26
Post Reply 

User(s) browsing this thread: