Post Reply 

Thread Rating:
rozmowy ze Szmerem & Dalewinem
bodek Offline
kill for love

Hsueh-ji Jasieński-Ye
chińska kariera [5]

Protegowany: Maria Eliza Poniatowska
Protegowany (2):
Poglądy: suprematyzm radziecki
Przynależność:

Information rozmowy ze Szmerem & Dalewinem
siema mietek XDDDDDDD
(This post was last modified: 06-30-2013 18:31 by bodek.)
06-30-2013 12:09
Send this user an email Send this user a private message Find all posts by this user Give Reputation to this user Quote this message in a reply
Szmer Offline
Duch Dziejów

ja
że kto!? [-1,5]

Protegowany: I. Komarenko
Protegowany (2): Chan Razmemłaj
Poglądy: chemairisme
Przynależność:

RE: rozmowy ze Szmerem & Dalewinem
No dobra. Macie w partii dwie orientacje: lewicową i liberalną (gospodarczo). W zasadzie kwestie autonomii narodowej są na drugim planie, bo akurat w TD nikt nie ma do tego specjalnych uwag. Teraz pytanie: jesteście w jednej orientacji czy tworzyć wam jeszcze oddzielne tajne? Tongue
06-30-2013 12:11
Send this user an email Send this user a private message Find all posts by this user Give Reputation to this user Quote this message in a reply
bodek Offline
kill for love

Hsueh-ji Jasieński-Ye
chińska kariera [5]

Protegowany (2):
Przynależność:

dla PPP ważniejszym kryterium wyboru niż gospodarka jest chyba narodowość. wiem, że tak jest ze mną, także IMO nie potrzeba oddzielnego tajnego. będziemy starali się pogodzić oba stronnictwa jak najmocniej.
06-30-2013 12:12
PakaPikiPoko Offline
Pół człowiek - pół mapa

gieroj syberyjskiej ofensywy [3]

Protegowany:
Protegowany (2):
Poglądy:
Przynależność:

Mhm. Zgadzam sie. Ale poki co i tak niewoele moge poki noe zaloze tej koterii.

Szewc zabija szewca.
06-30-2013 12:18
Send this user a private message Find all posts by this user Give Reputation to this user Quote this message in a reply
PakaPikiPoko Offline
Pół człowiek - pół mapa

Protegowany:
Protegowany (2):
Poglądy:
Przynależność:

No wlasnie drodzy admini. Pewnie sami sobie musimy opracowac strukture i administracje cnie? No i czy moge sie obsadzoc gdziestam wysoko?

Szewc zabija szewca.
06-30-2013 13:07
Send this user a private message Find all posts by this user Give Reputation to this user Quote this message in a reply
bodek Offline
kill for love

Hsueh-ji Jasieński-Ye
chińska kariera [5]

Protegowany (2):
Przynależność:

dawaj na wice
06-30-2013 13:08
PakaPikiPoko Offline
Pół człowiek - pół mapa

Protegowany:
Protegowany (2):
Poglądy:
Przynależność:

POLAKU! GLOSUJ NA TD! SZEFAMI SA CHINCZYK I RUSKI AUTONOMISTA. Mi by tam wice pasowal ale co na to wszechmocny?

Szewc zabija szewca.
06-30-2013 13:15
bodek Offline
kill for love

Hsueh-ji Jasieński-Ye
chińska kariera [5]

Protegowany (2):
Przynależność:

a ty i ja przypadkiem nie chcemy Polaków wyjebać na zbity pysk?

wice mógłbyś być, ale planowałem tam jakiegoś białego heteroseksualnego koszernego bolaka wsadzić, przynajmniej na jakiś czas. ja bym sugerował tak serio sekretarza czegośtam (jest lans, a jednocześnie możesz prowadzić działalność pozapartyjną, na czym ci chyba głównie zależy) Tongue

zresztą przy założeniu, że kongres partyi odbył się pomiędzy końcem A6 a startem tej edycji, mamy tak naprawdę carte blanche na rozdział stołków (tylko GM musi to zaakceptować). dziś wieczorem wrzucę koncepcje i ewentualne bio enpeców na stołkach (musi gdzieś być Toporska <3).
(This post was last modified: 06-30-2013 13:26 by bodek.)
06-30-2013 13:25
PakaPikiPoko Offline
Pół człowiek - pół mapa

Protegowany:
Protegowany (2):
Poglądy:
Przynależność:

Czy na tym mi glownie zalezy to nie wiem do konca. Poki co na froncie wsrod ludzi bede propsowal nasze idee (szerku, gdzie takie cos bede mogl robic, tutaj?). Ale wojna sie skonczy kiedys i co. Bezrobocie (poki nie rozjebiemy polski zas).

Szewc zabija szewca.
06-30-2013 13:31
bodek Offline
kill for love

Hsueh-ji Jasieński-Ye
chińska kariera [5]

Protegowany (2):
Przynależność:

to proponuję trzeci najważniejszy stołek dla ciebie, jakikolwiek by on nie był. a na drugi wsadzi się jakiegoś bolackiego nonejma, żeby zachęcić potencjalnych wyborców.
06-30-2013 13:41
Post Reply 

User(s) browsing this thread: