Thread Closed 

Thread Rating:
Info
Szmer Offline
Duch Dziejów

ja
że kto!? [-1,5]

Protegowany: I. Komarenko
Protegowany (2): Chan Razmemłaj
Poglądy: chemairisme
Przynależność:

Info
Chcecie, to macie. Tutaj można wstępnie pisać biogramy. Nie jest to pełna rekrutacja, bo nie wiem, czy nie wprowadzę jakichś wstępnych wyborów mechanicznych.
06-24-2013 19:40
Send this user an email Send this user a private message Find all posts by this user Give Reputation to this user
Szmer Offline
Duch Dziejów

ja
że kto!? [-1,5]

Przynależność:

RE: Info
No dobra, skoro kontynuacja, to kontynuacja. Można grać starymi postaciami i zachować fusa... ale prawdopodobnie będą trochę inne fusy Sleepy Oczywiście biografię należy w miarę możliwości doprowadzić aż do chwili startu: 1 października '25 - dwa dni po spotkaniu się najdalej wysuniętych patroli WKS i Hetmanatu, patrz ten post. W razie niejasności pytać.

Dla nowych postaci też wymyślę jakieś udogodnienia, zaś dla tych, którzy wymienią aktywną pod koniec Ante VI na coś nowego, pewnie trochę większe.
06-24-2013 20:43
Send this user an email Send this user a private message Find all posts by this user Give Reputation to this user
Dalewin Offline
Anas platyrhynchos

Igor Niszony
mało znany [2]

Protegowany:
Protegowany (2):
Poglądy: Celebrystyczne
Przynależność:

Od siebie dodam tylko swój nr GG: 4704497
W pracy jestem od 10:30 do 18:30 ale GG mam cały czas włączony,więc jakieś pytania: piszcie.
06-25-2013 10:17
Szmer Offline
Duch Dziejów

ja
że kto!? [-1,5]

Przynależność:

Każda nowa postać (tj. nieprzetransferowana z poprzedniej rozgrywki) musi albo należeć do partii, albo mieć majątek magnacki (rozgrywany w grze), albo jakiś urząd państwowy gdzieś. Dodam, że przez partię rozumie się jedną z partii istniejących. Mam nadzieję dziś lub jutro zrobić im fora, żebyście wiedzieli na czym stoicie.
(This post was last modified: 06-25-2013 19:19 by Szmer.)
06-25-2013 19:18
Thread Closed 

User(s) browsing this thread: