Post Reply 

Thread Rating:
Rozmowy z GM
Jegomość Offline
Senior Member

Sokrates Kiersiłow
mało znany [2]

Protegowany:
Protegowany (2):
Poglądy: patriotyczne
Przynależność: Hetmanat

Rozmowy z GM
By stać na straży socjalizmu bram...
10-05-2011 20:36
Send this user an email Send this user a private message Find all posts by this user Give Reputation to this user Quote this message in a reply
Wisznu Offline
Pierwsza Dama

szpilki
mało znana [2]

Protegowany: kozaczek
Protegowany (2): baletka
Poglądy: estetyczne
Przynależność: WOMAN

RE: Rozmowy z GM
Na straży czuwam w imię bratniego sojuszu polsko-radzieckiego, po ostatnią kroplę krwi.
10-05-2011 20:47
Send this user an email Send this user a private message Find all posts by this user Give Reputation to this user Quote this message in a reply
Czerwony Offline
Chichot historii

Piotr Riemkinow
zapomniany siewca chaosu [3]

Protegowany: Adomas Razaitis
Protegowany (2):
Poglądy: radykalne endeckie
Przynależność:

Ja pierdolę, Jegomość, jak wprowadzasz system zaklepywania zadań to może egzekwuj je od tego co je wziął? Nagle wychodzi że zaczynasz się wkurzać "na nas" bo czegoś "nie potrafimy". Dla mnie opracowanie LWP to robota na jedno popołudnie.

Ja będąc graczem mogę być każdym. Moje oczekiwania sprowadzają się do względnego realizmu rozgrywki - pozwalającego antycypować wydarzenia i dokonującego rozstrzygnięć na bazie oceny faktów a nie takich kryteriów jak "szarża na motocyklach świetnie wyglądałaby w filmie". Nie musi być superrealistycznie, byle bym nie był zaskakiwany zagrywkami z dupy i pozbawionymi najmniejszego sensu w realnym świecie. - Czerwony
10-09-2011 13:41
Send this user a private message Find all posts by this user Give Reputation to this user Quote this message in a reply
Jegomość Offline
Senior Member

Sokrates Kiersiłow
mało znany [2]

Protegowany:
Protegowany (2):

Żebyście potem mogli na siebie nawzajem donosić do Komisji Wojskowej KC PZPR za niekompetencję Tongue

Jak Wisznu dzisiaj do wieczora nie da głosu, to traci zadanie i przejdzie ono do ciebie. Ileż można czekać...

EDIT: Aha, akurat na dzisiaj ma zgłoszoną nieobecność. Czyli do poniedziałku. Naprawdę, to zadanie było dość dawno, a wymaga przeklejenia artykułu z wikipedii, no...
(This post was last modified: 10-09-2011 14:18 by Jegomość.)
10-09-2011 13:45
Czerwony Offline
Chichot historii

Piotr Riemkinow
zapomniany siewca chaosu [3]

Protegowany: Adomas Razaitis
Protegowany (2):
Poglądy: radykalne endeckie
Przynależność:

AmaD powinien mieć dostęp do tego forum?

Ja będąc graczem mogę być każdym. Moje oczekiwania sprowadzają się do względnego realizmu rozgrywki - pozwalającego antycypować wydarzenia i dokonującego rozstrzygnięć na bazie oceny faktów a nie takich kryteriów jak "szarża na motocyklach świetnie wyglądałaby w filmie". Nie musi być superrealistycznie, byle bym nie był zaskakiwany zagrywkami z dupy i pozbawionymi najmniejszego sensu w realnym świecie. - Czerwony
10-12-2011 22:20
Send this user a private message Find all posts by this user Give Reputation to this user Quote this message in a reply
Wisznu Offline
Pierwsza Dama

szpilki
mało znana [2]

Protegowany: kozaczek
Protegowany (2): baletka
Poglądy: estetyczne
Przynależność: WOMAN

Według mnie raczej nie. Wojsko wojskiem, milicje milicjami.
10-12-2011 22:21
Jegomość Offline
Senior Member

Sokrates Kiersiłow
mało znany [2]

Protegowany:
Protegowany (2):

GZI WP jest jak na razie "podporządkowane bezpiece". Nie zastanawialiście się, dlaczego tacy "autarchiczni" generałowie PRL, jak Berling, szybko spadali ze świecznika? Tongue
10-12-2011 22:25
Post Reply 

User(s) browsing this thread: