Post Reply 

Thread Rating:
Wielka Rada Narodowa
Czerwony Offline
Chichot historii

Piotr Riemkinow
zapomniany siewca chaosu [3]

Protegowany: Adomas Razaitis
Protegowany (2):
Poglądy: radykalne endeckie
Przynależność:

Wielka Rada Narodowa
[Image: archy.png]

Quote:Radykalni, 28 - Darne
Totaliści, 11 - Zdunio

Ja będąc graczem mogę być każdym. Moje oczekiwania sprowadzają się do względnego realizmu rozgrywki - pozwalającego antycypować wydarzenia i dokonującego rozstrzygnięć na bazie oceny faktów a nie takich kryteriów jak "szarża na motocyklach świetnie wyglądałaby w filmie". Nie musi być superrealistycznie, byle bym nie był zaskakiwany zagrywkami z dupy i pozbawionymi najmniejszego sensu w realnym świecie. - Czerwony
(This post was last modified: 09-05-2011 23:05 by Czerwony.)
09-04-2011 15:47
Send this user a private message Find all posts by this user Give Reputation to this user Quote this message in a reply
Darne Offline
Naczelnik

Robert Kajser
mało znany [2]

Protegowany: Michał Rogowski
Protegowany (2):
Poglądy: Konserwatyzm
Przynależność: bezpartyjny

RE: Wielka Rada Narodowa
Pierwszym głosowaniem w Wielkiej Radzie Narodowej, zgodnie z zapisami z konstytucji, jest wybór nowego sekretarza ONRu. Z strony najbardziej pro-rogowskiego stronnictwa swoją kandydaturę wysunął Feliks Kurbiel, powiązany z najbardziej radykalnymi skrzydłami Partii, oraz Sylwia Rogowska - żona i współpracownica naczelnika. Mówi się też o wysunięciu kandydatury na sekretarza przez Romana Dmowskiego, opowiadającym się po stronie umiarkowanych narodowców, oraz przez księdza Stanisława Trzeciaka, oficjalnie pozostającego poza wpływami jakiegokolwiek z stronnictw.

Moi radykalni głosują, jak jeden mąż, na moją żonę.

8419751 - numer gg
(This post was last modified: 09-06-2011 14:28 by Darne.)
09-04-2011 16:11
Send this user an email Send this user a private message Find all posts by this user Give Reputation to this user Quote this message in a reply
Czerwony Offline
Chichot historii

Piotr Riemkinow

Protegowany (2):
Przynależność:

Dopisuj jeszcze w postach jak głosuje twoje stronnictwo, będzie szybciej Tongue

Ja będąc graczem mogę być każdym. Moje oczekiwania sprowadzają się do względnego realizmu rozgrywki - pozwalającego antycypować wydarzenia i dokonującego rozstrzygnięć na bazie oceny faktów a nie takich kryteriów jak "szarża na motocyklach świetnie wyglądałaby w filmie". Nie musi być superrealistycznie, byle bym nie był zaskakiwany zagrywkami z dupy i pozbawionymi najmniejszego sensu w realnym świecie. - Czerwony
09-05-2011 18:40
Send this user a private message Find all posts by this user Give Reputation to this user Quote this message in a reply
Darne Offline
Naczelnik

Robert Kajser
mało znany [2]

Protegowany: Michał Rogowski
Protegowany (2):
Poglądy: Konserwatyzm
Przynależność: bezpartyjny

Moi radykalni głosują, jak jeden mąż, na moją żonę.

8419751 - numer gg
09-06-2011 16:22
Send this user an email Send this user a private message Find all posts by this user Give Reputation to this user Quote this message in a reply
Zdunio Offline
Marszałek

Roman Nagy
aparatczyk [6]

Protegowany: Bogusław Moskiewski
Protegowany (2):
Poglądy: Prawica
Przynależność: Narodowa RP

Totalitaliści głosują w 8 na Kurbiela i w 3 na Rogowską.
09-06-2011 16:54
Czerwony Offline
Chichot historii

Piotr Riemkinow

Protegowany (2):
Przynależność:

Quote:Feliks Kurbiel: 42 głosy
Sylwia Rogowska: 39 głosów
Roman Dmowski: 32 głosy
ks. Stanisław Trzeciak: 17 głosów
Wielka Rada Narodowa wybrała przewodniczącym Feliksa Kurbiela.

09-06-2011 17:32
Post Reply 

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)