Post Reply 

Thread Rating:
O cofaniu wydarzeń
Czerwony Offline
Chichot historii

Piotr Riemkinow
zapomniany siewca chaosu [3]

Protegowany: Adomas Razaitis
Protegowany (2):
Poglądy: radykalne endeckie
Przynależność:

O cofaniu wydarzeń
Pomyłki się zdarzają, jasne, ale imho skoro jedna wersja wisi przez cały dzień to powinno się to potem odkręcać, a nie kompletnie cofać Tongue Nadgorliwi oficerowie/łaskawość władzy która wypuszcza/itp. I tak Szmer symuluje i od niego zależy jak bardzo uwzględni efekty jakiegoś wydarzenia.

Tak, wiem że to dziwne że chcę żeby postać została w kiciu, ale zacząłem fajny więzienny roleplay i nie chcę go teraz porzucać jak się wczułem :<

EDIT: poza tym ta akcja wyjaśniłaby też dość spory przestój w głosowaniu na wicemarszałków Big Grin

Ja będąc graczem mogę być każdym. Moje oczekiwania sprowadzają się do względnego realizmu rozgrywki - pozwalającego antycypować wydarzenia i dokonującego rozstrzygnięć na bazie oceny faktów a nie takich kryteriów jak "szarża na motocyklach świetnie wyglądałaby w filmie". Nie musi być superrealistycznie, byle bym nie był zaskakiwany zagrywkami z dupy i pozbawionymi najmniejszego sensu w realnym świecie. - Czerwony
(This post was last modified: 08-11-2011 20:16 by Czerwony.)
08-11-2011 20:15
Send this user a private message Find all posts by this user Give Reputation to this user Quote this message in a reply
Tjord Offline
The Litwin

Ferdynand van der Linde
mało znany [2]

Protegowany:
Protegowany (2):
Poglądy:
Przynależność: Hetmanat

RE: O cofaniu wydarzeń
Odpowiem ci za Szmera Tongue

Quote:Wydajcie sprostowanie. Eventy to nie jest prawda objawiona ;>

Quote:No przecież prasa, zwłaszcza zagraniczna, może być kiepsko poinformowana i koloryzować, a GM i jego copywriterzy też nieomylni nie są (choć regulaminowo tak jest)

/人◕ ‿‿ ◕人\
08-11-2011 20:21
Send this user an email Send this user a private message Find all posts by this user Give Reputation to this user Quote this message in a reply
Czerwony Offline
Chichot historii

Piotr Riemkinow
zapomniany siewca chaosu [3]

Protegowany: Adomas Razaitis
Protegowany (2):
Poglądy: radykalne endeckie
Przynależność:

No wiem jakie są obecne ustalenia, ale można je zmienić znowu Tongue Głównie chodzi o to że event nieomylnego regulaminowo GM-a wisiał dość długo i gracze mieli pełne prawo w niego wierzyć, więc teraz "cała wstecz" krzywdzi z kolei nas. No, mnie Tongue

Ja będąc graczem mogę być każdym. Moje oczekiwania sprowadzają się do względnego realizmu rozgrywki - pozwalającego antycypować wydarzenia i dokonującego rozstrzygnięć na bazie oceny faktów a nie takich kryteriów jak "szarża na motocyklach świetnie wyglądałaby w filmie". Nie musi być superrealistycznie, byle bym nie był zaskakiwany zagrywkami z dupy i pozbawionymi najmniejszego sensu w realnym świecie. - Czerwony
08-11-2011 20:24
Send this user a private message Find all posts by this user Give Reputation to this user Quote this message in a reply
AmaD Offline
Wielki Książę Syberii

Jan I
nie panuje nad sytuacją [6]

Protegowany: K. Lipski (MS WKS)
Protegowany (2): F. Lisowski (MSS WKS)
Poglądy: ancien régime
Przynależność: WKS

This... is... ANTE! Big Grin

Zatem Czerwony musisz się przyzwyczaić do różnych dziwności Big Grin

Wielki Książę Syberii Jan I.
08-11-2011 21:08
Send this user an email Send this user a private message Find all posts by this user Give Reputation to this user Quote this message in a reply
Post Reply 

User(s) browsing this thread: