Post Reply 

Thread Rating:
Wiki
Czerwony Offline
Chichot historii

Piotr Riemkinow
zapomniany siewca chaosu [3]

Protegowany: Adomas Razaitis
Protegowany (2):
Poglądy: radykalne endeckie
Przynależność:

Wiki
Szmer kazał, to piszę Tongue

Czy jest potrzebna? Czy ludzie będą edytować? Ja mogę dopisywać informacje na bieżąco ale nie obsłużę całości, już teraz Ante pochłania masę czasu choć mam nadzieję że niedługo się uspokoi Tongue

I zasadnicze pytanie:
Szmer Wrote:Trzeba pomyśleć, czy prosimy rolanda-hostera o jeszcze jedno wiki, czy robimy np. na wikidot.

Ja będąc graczem mogę być każdym. Moje oczekiwania sprowadzają się do względnego realizmu rozgrywki - pozwalającego antycypować wydarzenia i dokonującego rozstrzygnięć na bazie oceny faktów a nie takich kryteriów jak "szarża na motocyklach świetnie wyglądałaby w filmie". Nie musi być superrealistycznie, byle bym nie był zaskakiwany zagrywkami z dupy i pozbawionymi najmniejszego sensu w realnym świecie. - Czerwony
07-20-2011 19:05
Send this user a private message Find all posts by this user Give Reputation to this user Quote this message in a reply
Vinci Offline
hetman

Leopold Sakskoburggotski
nudziarz [5]

Protegowany: Piotr Kazana
Protegowany (2):
Poglądy: konserwatywne
Przynależność:

RE: Wiki
Jest.

Leopold Sakskoburggotski, hetman polny Rzeczpospolitej
Groźniejsze jest wojsko jeleni przy lwie hetmanie niż wojsko lwów przy hetmanie jeleniu..
07-20-2011 19:21
Send this user an email Send this user a private message Find all posts by this user Give Reputation to this user Quote this message in a reply
Szmer Offline
Duch Dziejów

ja
że kto!? [-1,5]

Protegowany: I. Komarenko
Protegowany (2): Chan Razmemłaj
Poglądy: chemairisme
Przynależność:

O, i ja o tym nie wiem? Tongue
07-20-2011 19:26
Send this user an email Send this user a private message Find all posts by this user Give Reputation to this user Quote this message in a reply
Vinci Offline
hetman

Leopold Sakskoburggotski
nudziarz [5]

Protegowany: Piotr Kazana
Protegowany (2):
Poglądy: konserwatywne
Przynależność:

Jest potrzebna, znaczy się.

Leopold Sakskoburggotski, hetman polny Rzeczpospolitej
Groźniejsze jest wojsko jeleni przy lwie hetmanie niż wojsko lwów przy hetmanie jeleniu..
07-20-2011 19:27
Dalewin Offline
Anas platyrhynchos

Igor Niszony
mało znany [2]

Protegowany:
Protegowany (2):
Poglądy: Celebrystyczne
Przynależność:

Błagam tylko nie wiki. Ani razu nie zdała egzaminu bo to pusty zbiór haseł. To jest encyklopedia a nie kronika. Potrzeba nam bardziej kroniki wydarzeń. Stwórzmy wspólną kronikę po prostu

[GG] 4704497
E-Mail: dalewinante@gmail.com

Zapraszam do kontaktu
07-20-2011 22:00
Szmer Offline
Duch Dziejów

ja
że kto!? [-1,5]

Przynależność:

Są jacyś chętni poza Czerwonym?
Kronikę też można zrobić jako artykuł na wiki - nawet tak wygodniej.
Jeżeli chcecie, to można poprosić rolanda o zrobienie nam wiki na serwerze. Ew. zrobić na wikidot.
07-22-2011 19:51
Tvar Offline
Capo di Tutti Capi

F.B.A. Pilawa
pociąga za sznurki [6]

Protegowany: Adrian Warszawski
Protegowany (2): Brunon Pilawa
Poglądy: Wolnomyśliciel
Przynależność: Nowe Polesie

mogę pomagać jak mi powiecie co robić Tongue
07-22-2011 19:53
Czerwony Offline
Chichot historii

Piotr Riemkinow
zapomniany siewca chaosu [3]

Protegowany: Adomas Razaitis
Protegowany (2):
Poglądy: radykalne endeckie
Przynależność:

Wikidot ma tę wadę, że składnia różni się od tej z MediaWiki które napędza np. Wikipedię.

Ja będąc graczem mogę być każdym. Moje oczekiwania sprowadzają się do względnego realizmu rozgrywki - pozwalającego antycypować wydarzenia i dokonującego rozstrzygnięć na bazie oceny faktów a nie takich kryteriów jak "szarża na motocyklach świetnie wyglądałaby w filmie". Nie musi być superrealistycznie, byle bym nie był zaskakiwany zagrywkami z dupy i pozbawionymi najmniejszego sensu w realnym świecie. - Czerwony
07-22-2011 20:01
Send this user a private message Find all posts by this user Give Reputation to this user Quote this message in a reply
roland Offline
.

nazwisko z ulotki KPP [2]

Protegowany:
Protegowany (2):
Poglądy:
Przynależność:

Szmer decyzja - wiki?
07-22-2011 21:52
Szmer Offline
Duch Dziejów

ja
że kto!? [-1,5]

Przynależność:

Wiki.
07-22-2011 22:02
Post Reply 

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)