Thread Rating:
Medal im. MCK
PakaPikiPoko Offline
Pół człowiek - pół mapa

gieroj syberyjskiej ofensywy [3]

Protegowany:
Protegowany (2):
Poglądy:
Przynależność:

Medal im. MCK
Witamy szanowne państwo Antemuralowskie. Po długich przemyśleniach, rozważaniach, dyskusjach, rozmowach, dywagacjach i dyskursach, my, tj. Rada Przyznawania Medali im. MCK w składzie, szanowny przewodniczący PakaPikiPoko, oraz szanowny przewodniczący kowalsky, stwierdziliśmy, że trzeba iść ciągle naprzód! Otóż ustanawiamy BARDZO PRESTIŻOWE nagrody za udział w każdej edycji Antemurale, zaczynając od Antemurale Zero.

Medale im. MCK będą przyznawane w następujących kategoriach:
1. Lolpostać edycji
2. Lolpaństwo/partia edycji
3. Zapłakana morda edycji
4. Największy skurwysyn wojenny
5. Prawnicza stuleja

6. Najlepszy admin
7. Najmilszy użytkownik

8. Specjalna nagroda za szczególną działalność

Powstał nawet regulamin rozdawania naszych nagród.

I. W dżyri znajdują się PakaPikiPoko i kowalsky.
II. Oboje mogą zmieniać regulamin dowolnie kiedy tylko chcą.
III. W konkursie może się pojawić nagroda specjalna (bardziej specjalna niż ta z numerkiem 7).
IV. Regulamin to my.

Będziemy to robić bez względu na to, czy wam się to podoba czy nie. Nagrody wręczane będą po zakończeniu każdej edycji włącznie z Zero.

>>Tutaj<< można podejrzeć sobie wersję 0.1beta medalu, który prawdopodobnie ulegnie lekkim zmianom.

Quote:
NOMINACJE DO 1. GALI ROZDANIA MEDALI IM. MCK

1. Lolpostać edycji - Nerkare (duet Stanisław "Grzmot" Gromowski & Symeon Magnus)
2. Lolpaństwo/partia edycji - Larry (Rep. Bałtyckiej Ukrainy)
3. Zapłakana morda edycji - Czerwony (za przegraną i fochy), D.H.(za fochy i bóldupy )
4. Największy skurwysyn wojenny - Szmer (za szarżę motocykli i walczenie samemu ze sobą)
5. Prawnicza stuleja - Zgredź(ZA KONSTYTUCJE)

6. Najlepszy admin - Szmer (nie lubimy się podlizywać ale cóż)
7. Najmilszy użytkownik - PakaPikiPoko&kowalsky (bo są<3)

8. Specjalna nagroda za szczególną działalność - Nerkare (za całokształt pracy)

Szewc zabija szewca.
(This post was last modified: 05-23-2012 10:18 by poulenc.)
05-08-2012 17:07
Send this user a private message Find all posts by this user Give Reputation to this user
poulenc Offline
Kryzys Wieków Średnich

dobroczynna [5]

Protegowany:
Protegowany (2):
Poglądy:
Przynależność:

RE: Medal im. MCK
<brawa, oklaski etc>

Tak, jako jeden z Przewodniczących Kapituły Medalu im. św. MCK chciałbym dodać, że sam fakt otrzymania tego medalu to ogromna nobilitacja. Każdy kto otrzyma taki medal będzie miał prawo do noszenia w sygnaturze miniatury medalu oraz podpisu. Medal można dostać w każdej edycji, otrzymanie medalu za np. ''Najlepszego Admina'' w tej edycji, nie wyklucza otrzymania nagrody w drugiej. Liczymy że długoletnia tradycja Medalu im. MCK oraz bogata historia samego patrona uświetni istnienie takiego wiekopomnego dzieła jakim jest Antemurale.

Dziękuje za uwagę.

Po wybuchu powstania 17 czerwca, sekretarz Związku Pisarzy
kazał rozdać w Alei Stalina ulotki, w których można
było przeczytać, że naród stracił zaufanie rządu
i mógłby je odzyskać tylko przez zdwojoną pracę.
Czy niebyłoby wszak prościej,
gdyby rząd rozwiązał naród i
wybrał drugi?
05-08-2012 17:15
Send this user a private message Find all posts by this user Give Reputation to this user
Szmer Offline
Duch Dziejów

ja
że kto!? [-1,5]

Protegowany: I. Komarenko
Protegowany (2): Chan Razmemłaj
Poglądy: chemairisme
Przynależność:

Wreszcie usłyszeliśmy oficjalnie o tym odznaczeniu. Trzeba przyznać, że robiliście smaka dość umiejętnie Tongue Ja tylko pozwolę sobie przypomnieć, że na Ante istniały już dwa odznaczenia: order Antemurale N i i jakże wspaniały order Tapczana. Mi osobiście zawsze podobał się wygląd Krzyża Żelaznego Big Grin

Proponuję nominacje prowadzić i wypisywać na bieżąco. Z tym, że nie wiadomo, czy Ante Zero nie będzie ostatnią edycją. Niby mówię tak od kilku edycji, ale Tongue
05-08-2012 17:18
Send this user an email Send this user a private message Find all posts by this user Give Reputation to this user
Czerwony Offline
Chichot historii

Piotr Riemkinow
zapomniany siewca chaosu [3]

Protegowany: Adomas Razaitis
Protegowany (2):
Poglądy: radykalne endeckie
Przynależność:

4chan byłby z was wszystkich dumny.

Ja będąc graczem mogę być każdym. Moje oczekiwania sprowadzają się do względnego realizmu rozgrywki - pozwalającego antycypować wydarzenia i dokonującego rozstrzygnięć na bazie oceny faktów a nie takich kryteriów jak "szarża na motocyklach świetnie wyglądałaby w filmie". Nie musi być superrealistycznie, byle bym nie był zaskakiwany zagrywkami z dupy i pozbawionymi najmniejszego sensu w realnym świecie. - Czerwony
05-08-2012 17:19
poulenc Offline
Kryzys Wieków Średnich

dobroczynna [5]

Protegowany:
Protegowany (2):
Poglądy:
Przynależność:

(05-08-2012 17:18)Szmer Wrote:  Proponuję nominacje prowadzić i wypisywać na bieżąco. Z tym, że nie wiadomo, czy Ante Zero nie będzie ostatnią edycją. Niby mówię tak od kilku edycji, ale Tongue

3. Zapłakana morda edycji
Czerwony

wybrał drugi?
05-08-2012 17:22
Czerwony Offline
Chichot historii

Piotr Riemkinow

Protegowany (2):
Przynależność:

A co z kategorią dla największego trolla? Niech kowalsky też raz w czymś wygra.

Ja będąc graczem mogę być każdym. Moje oczekiwania sprowadzają się do względnego realizmu rozgrywki - pozwalającego antycypować wydarzenia i dokonującego rozstrzygnięć na bazie oceny faktów a nie takich kryteriów jak "szarża na motocyklach świetnie wyglądałaby w filmie". Nie musi być superrealistycznie, byle bym nie był zaskakiwany zagrywkami z dupy i pozbawionymi najmniejszego sensu w realnym świecie. - Czerwony
05-08-2012 17:24
AmaD Offline
Wielki Książę Syberii

Jan I
nie panuje nad sytuacją [6]

Protegowany: K. Lipski (MS WKS)
Protegowany (2): F. Lisowski (MSS WKS)
Poglądy: ancien régime
Przynależność: WKS

1. Lolpostać edycji

Nerkare.

2. Lolpaństwo/partia edycji

Sieradz Big Grin

Wielki Książę Syberii Jan I.
05-08-2012 17:24
Send this user an email Send this user a private message Find all posts by this user Give Reputation to this user
poulenc Offline
Kryzys Wieków Średnich

dobroczynna [5]

Protegowany:
Protegowany (2):
Poglądy:
Przynależność:

(05-08-2012 17:24)Czerwony Wrote:  A co z kategorią dla największego trolla? Niech kowalsky też raz w czymś wygra.

Za trola dostaje Nerkare a ja za najsymatyczniejszego usera :3

Amade, to my decydujemy. Jak się postarasz, to sieradz może coś dostanie XD

wybrał drugi?
(This post was last modified: 05-08-2012 17:26 by poulenc.)
05-08-2012 17:25
Nerkare Offline
Święty Cesarz

Stanisław Gromowski
mało znany [2]

Protegowany: Symeon Magnus
Protegowany (2):
Poglądy: Fanatyczne
Przynależność: Wspólnota Pokoju i Miłości

Ja troll? Bez przesady. Proponuję jako trolla google. Ciągle tu władzy, a się nie rejestruje, tylko gdzieś szpera po forach i podgląda. Tongue
05-08-2012 17:27
Czerwony Offline
Chichot historii

Piotr Riemkinow

Protegowany (2):
Przynależność:

(05-08-2012 17:25)kowalsky Wrote:  Za trola dostaje Nerkare a ja za najsymatyczniejszego usera :3

A to chyba że. No kto by się spodziewał.

(This post was last modified: 05-08-2012 17:28 by Czerwony.)
05-08-2012 17:27

User(s) browsing this thread: