Thread Closed 

Thread Rating:
Święte obwieszczenia
Nerkare Offline
Święty Cesarz

Stanisław Gromowski
mało znany [2]

Protegowany: Symeon Magnus
Protegowany (2):
Poglądy: Fanatyczne
Przynależność: Wspólnota Pokoju i Miłości

Święte obwieszczenia
Quote:Drodzy Obywatele Świętego Cesarstwa Polskiego:
Jego wielka miłość i łaskawość Święty Cesarz tak umiłował wszystkich ludzi na tym świecie, że gotów jest otworzyć przed nimi bramy niebios. Dobroć i miłosierdzie Świętego Cesarza są nieograniczone, dlatego spojrzał on swym łaskawym spojrzeniem na Działdowo i widząc dusze, które tam idą na zatracenie postanowił je nawrócić i wskazać właściwą drogę. Miasto to dostało się pod władze sił szatańskich, ale jego mieszkańcy chcą nawrócenia i wejścia na właściwą drogę wiary, prawości i czystości moralnej. Każdy kto chce być zbawiony ma do tego prawo, a mieszkańcy Działdowa tego chcą. Jedyną szansą na zbawienie jest uwierzenie w Świętego Cesarza jako Mesjasza i przyjęcie obywatelstwa Świętego Cesarstwa Polskiego z rąk Zbawiciela. Ci, którzy chcą być zbawienie i stać się obywatelami Świętego Cesarstwa Polskiego będą mieć taką szansę, a Działdowo tego chce i tę szansę otrzyma, albowiem Misjonarze już tam się udali, aby szerzyć Święte Słowo Świętego Cesarza i przyjąć błądzących do grona zbawionych. Siły szatańskie będą pokonane, a droga do zbawienia otworzy się przed wszystkimi. Módlmy się więc za mieszkańców Działdowa, aby wkroczyli na tę właściwą drogę i dzielnie nią maszerowali głoszą Święte Słowo, wiarę w Świętego Cesarza i pokonując siły szatańskie.
04-28-2012 11:43
Send this user an email Send this user a private message Find all posts by this user Give Reputation to this user
Nerkare Offline
Święty Cesarz

Stanisław Gromowski
mało znany [2]

Protegowany (2):

RE: Święte obwieszczenia
Quote:Orędzie Świętego Cesarza, aby każdy obywatel Świętego Cesarstwa Polskiego rozumiał potęgę i boskość Jego wspaniałości i łaskawości

Teraz jest mój czas! To ja rządzę niepodzielnie, a władza moja od Boga pochodzi. Nie odpowiadam przed nikim i niczym, żaden człowiek nie ma prawa mi rozkazywać. Nigdy nikomu nie będę się tłumaczyć. Moja władza jest boska, nikt tu na Ziemi mi jej nie nadał tylko sam Bóg, który przeze mnie przemawia, albowiem Ja jestem Mesjaszem mającym zbawić cały świat. Wybrało mnie niebo, urodziłem się, by władać wszystkimi i wszystkim na tym świecie. Gdy się modlisz wypowiadaj moje imię! Padaj na kolana przed Moim obliczem! Słuchaj moich rozkazów, nie kwestionuj moich poleceń, inaczej zginiesz! To co powiedziałem, to powiedział sam Bóg, to wypowiedziano w niebie i będzie zrobione tu na Ziemi! Nie podlegam prawom doczesnym, prawa ziemskie mnie nie obowiązują, to ja jestem prawem tu na tym świecie! Jestem twoim Świętym Cesarzem, będziesz mnie szanować i we mnie wierzyć, moja boskość jest niepodważalna, a kto jej zaprzeczy ten zginie! Nikt nie będzie mi zadawał pytań i oczekiwał ode mnie odpowiedzi. To Ja pytam i chcę odpowiedzi! Spróbuj nie odpowiedzieć, a zginiesz! Jestem Panem życia i śmierci, twe życie i twa śmierć ode mnie zależy.
Nie będziesz mnie nigdy krytykował, ani obrażał, bo obrazisz samego Boga i zginiesz! Zaprzecz, że Ja jestem Mesjaszem, jedynym Panem tego świata, a zginiesz! Nie będziesz kwestionował mego panowania na tym świecie! Kto nie będzie mi posłuszny ten nie jest posłuszny Bogu i zginie! Będziesz mi wierny, aby dostąpić zbawienia, będziesz dla Mego imienia zwalczał grzech i niewiernych! Porzucisz wiarę fałszywą na rzecz wiary we Mnie, aby żyć! Odstąpisz od wiary we mnie i zginiesz! Twoje zbawienie jest zależne ode Mnie i od siły twej wiary we mnie, twego Świętego Cesarza. Twa dusza jest moja i ja decyduję o jej zbawieniu, gdyż Bóg przeze mnie przemawia, a ty słuchać będziesz tych słów z trwogą, szacunkiem i godnością. Me panowanie nad tobą sprawia, że jesteś szczęśliwy, poddaj to w wątpliwość, a zginiesz obrażając Boga. Ja ciebie uchronię przed piekłem, jeśli ty we mnie wierzyć będziesz ze wszystkich sił swoich i całą wolą swoją. Wiara we Mnie oznacza twoje posłuszeństwo Mojemu majestatowi, a przez to wierność Bogu. Odrzucają Mnie odrzucisz samego Boga skazując siebie na śmierć i potępienie. Pamiętaj o tym i głoś wiarę we Mnie nawracając inne dusze, aby były zbawione. Moja władza od Boga pochodzi! To czas mego panowania na tym świecie. Przeze mnie jest zbawienie i życie wieczne. Amen
(This post was last modified: 04-29-2012 16:39 by Nerkare.)
04-29-2012 16:38
Send this user an email Send this user a private message Find all posts by this user Give Reputation to this user
Nerkare Offline
Święty Cesarz

Stanisław Gromowski
mało znany [2]

Protegowany (2):

Quote:Edykt Świętego Cesarza o przyłączeniu Lidzbarka

Miasto Lidzbark zostaje od tej pory przyłączone do Świętego Cesarstwa Polskiego, a jego mieszkańcy stają się obywatelami naszego wspaniałego państwa. Lidzbark podobnie jak Żuromin i Działdowo zyskuje przywilej samosądu nad łamiącymi nasze prawo. Nadto Święty Cesarz, aby to uczcić deklaruje, że w tym mieście w przyszłości odbędą się Dożynki, a Lidzbark otrzymuje Święte Błogosławieństwo i 200 litrów etanolu dla pokrzepienia serc i ducha jego mieszkańców.

Święty Cesarz
05-09-2012 19:01
Nerkare Offline
Święty Cesarz

Stanisław Gromowski
mało znany [2]

Protegowany (2):

Quote:Ludzie z nadwagą nie mają prawa głodować! Święty Cesarz rozda im jedzenie!

Jak wiadomo człowiek z nadwagą ma większe potrzeby żywieniowe, a poza Świętym Cesarstwem Polskim ludzie otyli są na przymusowej diecie, głodują. Święty Cesarz w trosce o nich postanowił, że każdy otyły człowiek (ale naprawdę otyły, a nie udający), który zgłosi się do Świętego Cesarstwa Polskiego otrzyma podwójną rację żywnościową, czyli około 75 kg miesięcznie oraz 5 litrów etanolu. Jeśli Święty Cesarz oceni, że konkretny człowiek potrzebuje więcej pożywienie to je otrzyma. Wszyscy chętni spoza Świętego Cesarstwa Polskiego mają zgłosić się do Gromowa póki Święty Cesarz wydzielił żywność dla ludzi otyłych.

Powyższe obwieszczenie jest rozprowadzane przez emisariuszy.
05-12-2012 16:24
Nerkare Offline
Święty Cesarz

Stanisław Gromowski
mało znany [2]

Protegowany (2):

Quote:Święte Cesarstwo Polskie przyjmuje głodujących ludzi z okolic

Wszyscy mieszkańcy okolicznych miejscowości, które nie należą do żadnego państwa, a którzy czują głód niech przybędą do Świętego Cesarstwa Polskiego po to, aby dostać potrójną rację żywnościową. Zabrać należy ze sobą jakiś upominek i sprzęt, ponadto jeśli ktoś ma domowe zwierzęta niech je również zabierze ze sobą, aby nie głodowały, one także zostaną nakarmione do syta.

Obwieszczenie jest rozgłaszane gdzie tylko się da.
05-13-2012 13:29
Nerkare Offline
Święty Cesarz

Stanisław Gromowski
mało znany [2]

Protegowany (2):

Quote:Święte Cesarstwo Polskie zapewni dach bezdomnym i możliwość kultywowania swojej tradycji przez mniejszości religijne i etniczne

Wszyscy bezdomni spoza Świętego Cesarstwa Polskiego niechaj do nas przybywają. Mamy mnóstwo wolnych mieszkań. Każdy dostanie dach nad głową i jedzenie. Osoby innego wyznania niż katolickie oraz mniejszości etniczne niechaj także do nas przybywają, dostaną dach nad głową, wyżywienie i prawo do wyznawania swojej wiary oraz życia w zgodzie ze swoimi tradycjami. Święty Cesarz nie będzie od nich wymagał, aby go czcili, ważne, by ich egzystencja była z pożytkiem dla rozwoju Świętego Cesarstwa Polskiego w zgodzie i wzajemnym szacunku. Ateiści mają wstęp wzbroniony, chyba, że zadeklarują swoje nawrócenie się w przyszłości, to jak najbardziej mogą przybyć. Wystarczy, że przybywając do naszych granic powiedzą, że przychodzą, bo w przyszłości chcą się nawrócić, a na to mogą mieć nawet całe życie z woli łaskawego Świętego Cesarza.

Obwieszczenie rozprowadzane jest gdzie się da.
05-14-2012 16:39
Nerkare Offline
Święty Cesarz

Stanisław Gromowski
mało znany [2]

Protegowany (2):

Quote:Szatan wkradł się do Świętego Cesarstwa Polskiego

Stało się to przed czym ostrzegałem, szatan mąci w naszym państwie i chce, aby ludzie trafili do piekła. Obywatele Świętego Cesarstwa Polskiego są jedynymi, którzy będą zbawieni i dlatego szatan mąci im w głowach, bo chce waszych dusz drodzy mieszkańcy! Nie podważajcie praw i tego co u nas się dzieje z woli boskiej, przekazanej przez mnie. Wokół nas są napromieniowane tereny, panuje głód i wojny, a my chcemy tego uniknąć. Dlatego teraz wasza wiara musi być silniejsza niż kiedykolwiek. Ci, którzy zostali przez diabła opętani rozgłaszają o nas złe historie, a przecież mamy prawo jeść! Mięso jest nam potrzebne, a spożywanie grzeszników nie jest grzechem, albowiem przez to wydali oni swoje ciała dla innych, dla dobrego uczynku, to też trafili do nieba, bo wszystkie swe grzechy odpokutowali. Wy też jesteście bez grzechu, dlatego nie dajcie się szatanowi, módlcie się i pracujcie, nie bójcie się niczego. Miejcie silną wiarę w nasze państwo, w zbawienie i we mnie.

Święty Cesarz
05-16-2012 19:35
Nerkare Offline
Święty Cesarz

Stanisław Gromowski
mało znany [2]

Protegowany (2):

Quote:Odezwa do mężczyzn w Rzeczypospolitej Amazurskiej

Drodzy mężczyźni w Tczewie i okolicach zniewoleni przez grzesznice pokroju Zofii Nowak i jej nawiedzonych koleżanek, nie możecie się poddawać feministycznej, okrutnej niewoli. Panowanie kobiety nad mężczyzną jest sprzeczne z wolą Boga, który tworząc Ewę z Żebra Adama powiedział, co w Księdze Rodzaju jest zapisane, że kobieta ma być pomocą dla mężczyzny. Rolą kobiety nie jest więc władza nad mężczyzną, ale służenie jemu i pomaganie. Nie możecie więc pozwolić, by Prawo Boskie było gwałcone w imię chorych ambicji nawiedzonego babska i jej koleżanek. Wy służycie w wojsku, macie siłę i męskość, powinniście więc pokazać kobietom, gdzie jest ich miejsce, a jest ono przy was i pod waszą władzą, a nie odwrotnie. To kobiety mają się wam podporządkować w każdej sytuacji i możecie do tego doprowadzić wymuszając na nich ustępstwa, albo siłą. Tym babom brakuje chłopa, który by im pokazał, gdzie jest ich miejsce! Bądźcie więc tymi mężczyznami, co pokazują kobietom jaka jest ich rola i gdzie ich miejsce! Walczcie o swoje prawa do bycia mężczyznami i panowania nad niewiastami. Święte Cesarstwo Polskie stoi po waszej stronie. Nie bądźcie w niewoli grzesznic, wyjdźcie z niej, albowiem możecie. Te diablice nie mają prawa wami rządzić, to wy macie święte prawo rządzić nimi. Wyzwólcie się więc od ich ucisku i szalonych rządów, macie moje błogosławieństwo. Baba nie będzie panować nad żadnym mężczyzną!

Święty Cesarz
05-18-2012 09:04
Nerkare Offline
Święty Cesarz

Stanisław Gromowski
mało znany [2]

Protegowany (2):

Quote:Słowo Pokoju z myślą o cierpiących mieszkańcach Skalbmierza

Drodzy mieszkańcy Wspólnoty Pokoju i Miłości, my żyjemy w szczęściu, w pokoju, w wolnej miłości, pełni radości, wolni od nienawiści i gniewu. Niektórzy nie mają tego szczęścia i cierpią smutek oraz strach. Często nie z własnej winy. Tak się dzieje z mieszkańcami Skalbmierza, którzy żyją w okrutnym uścisku swojej starszyzny. Ci ludzie potrzebują naszego duchowego wsparcia, naszej pozytywnej energii. Tam w Skalbmierzu rządzi okrutna Starszyzna, która zabroniła ludziom się cieszyć, śmiać, śpiewać piosenki, weselić się, uśmiechać, odczuwać radość i satysfakcję, a nawet mówić obszernie. Tam należy chodzić ze spuszczoną głową i ponurą miną. Kto podniesie głowę do góry to dostaje drągiem tak mocno, że traci przytomność. Kto sadzi kolorowe kwiaty u siebie czy gdziekolwiek ten jest zamykany w celi i głodzony na śmierć. Nawet trawa ma zgnić, by było tam ponuro, bo Starszyzna nie lubi tego co wesołe i szczęśliwe. Ze Skalbmierza doszły nas straszne wieści o tym co tam się dzieje. Pewnego dnia jeden rolnik obudził się rano i zaczął nucić piosenkę. Został on aresztowany za wesołe podśpiewywanie sobie i skazany przez Starszyznę na śmierć, zabito go wsypując jemu piasek do gardła. Inny przypadek to kobieta, która postanowiła ubrać się na kolorowe i chodzić po Skalbmierzu z wesołą miną. Na polecenie Starszyzny rozłupano jej młotkiem głowę. Robotnicy, którzy pracując toczyli ze sobą ożywioną rozmowę zostali skazani na zatłuczenie drągami na śmierć. Te wyroki wykonano. Jest też o wiele bardziej przerażająca historia. Dwoje młodych ludzi poszło za stodołę na sianko, tam się śmiali i radośnie patrzyli na siebie leżąc w słońcu na sianie. Złapała ich Starszyzna ze swoimi drabami. Młodych ludzi skazana za chichotanie się, leżenie na sianie i radosne patrzenie na siebie. Wyrokiem była śmierć. Wykonano wyrok w bardzo okrutny sposób, przewieszono liny przez gałąź drzewa, młodych ludzi powieszono głową w dół. Wykopano pod drzewem doły, w które tych młodych ludzi, tego chłopaka i dziewczynę spuszczono tak, że ich głowy były w tych dołach. Potem te doły z ich głowami w środku przysypano ziemią tak, że ci młodzi ludzie się udusili. Współczujemy mieszkańcom Skalbmierza z całego serca, są bowiem zmuszani do smutku i cierpienia, albowiem sadystyczna Starszyzna uwielbia patrzeć jak ludzie są smutni i cierpiący. Pamiętajmy o mieszkańcach Skalbmierza, módlmy się za nich, wysyłajmy im pozytywną energię, okażmy im miłość i duchowe wsparcie, którego tak potrzebują. Musimy o nich pamiętać, to nasi bracia i siostry, którzy też chcą szczęścia i miłości, ale nie mogą tego doznać z powodu terroru Starszyzny, czyli ponurych i okrutnych dziadów, ale my ich nie zostawimy w cierpieniu, stale jesteśmy z nimi, oni są w naszych sercach i myślimy o nich. Pamiętamy o mieszkańcach Skalbmierza i wierzymy, że nadejdą czasy kiedy oni będą mogli się wreszcie śmiać i radować.

Obwieszczenie rozgłaszane we WPiM i nie tylko
06-21-2012 22:23
Thread Closed 

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)