Post Reply 

Thread Rating:
Sprawy Orłów
Ogar Offline
Zawsze Przeciw

Ignacy Stokłosa
silna ręka [9]

Protegowany:
Protegowany (2):
Poglądy:
Przynależność: Hetmanat

Sprawy Orłów
Jak wygląda sprawa powołania nowego prezesa?

Czapliński ma szanse nim zostać czy lepiej Górski?
02-11-2012 18:06
Send this user an email Send this user a private message Find all posts by this user Give Reputation to this user Quote this message in a reply
Szmer Offline
Duch Dziejów

ja
że kto!? [-1,5]

Protegowany: I. Komarenko
Protegowany (2): Chan Razmemłaj
Poglądy: chemairisme
Przynależność:

RE: Sprawy Orłów
Pewnie tryb wyboru jest jakiś mało demokratyczny, np. przez zostawienie przez prezesa karteczki z nazwiskiem następcy Tongue Dla mnie mógłby to być Górski.
02-11-2012 19:21
Send this user an email Send this user a private message Find all posts by this user Give Reputation to this user Quote this message in a reply
Ogar Offline
Zawsze Przeciw

Ignacy Stokłosa
silna ręka [9]

Protegowany:
Protegowany (2):
Poglądy:

To stawiam na Górskiego

Quote:Nowy Wódz „Słowiańskich Orłów”
Po tragicznej śmierci gen. Ignatowicza, „Słowiańskie Orły” wybrały nowego Wodza swojego stowarzyszenia- gen. Remigiusza Górskiego. Nowy Wódz jest dawnym znajomym Ignatowicza w wojska, oraz jednym z protektorów środowiska młodych i radykalnych oficerów w latach 30. Jego wybór jest potwierdzeniem kontynuacji dotychczasowej linii SO. Pierwszą obietnicą złożoną po wyborze przez Generała było wydanie wyroku krwawej zemsty na Zaruckim, który może być wykonany przez każdego członka SO.
02-12-2012 13:54
Szmer Offline
Duch Dziejów

ja
że kto!? [-1,5]

Przynależność:

OK.
02-12-2012 16:05
Ogar Offline
Zawsze Przeciw

Ignacy Stokłosa
silna ręka [9]

Protegowany:
Protegowany (2):
Poglądy:

Czy SO uważają, że Antonowski jest żenujący i z tym człowiekiem nie da się współpracować?
02-12-2012 20:16
Szmer Offline
Duch Dziejów

ja
że kto!? [-1,5]

Przynależność:

Niektórzy tak, szeregowi słabo wykształceni członkowie mają w dupie.
02-12-2012 20:22
Post Reply 

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)