Post Reply 

Thread Rating:
Spotkanie I stary młyn na Targówku
Koza Offline
Wizjoner

Jerzy Grażyński
mało znany [2]

Protegowany:
Protegowany (2):
Poglądy: wyważone
Przynależność:

Spotkanie I stary młyn na Targówku
Quote:
Do budynku rozpadającego się młynu wchodzi Kozienicki, oczekuje na przedstawiciela warszawskiego proletariatu...

[Image: SM0_2-197.jpg]
07-17-2011 10:12
Send this user an email Send this user a private message Find all posts by this user Give Reputation to this user Quote this message in a reply
Dalewin Offline
Anas platyrhynchos

Igor Niszony
mało znany [2]

Protegowany:
Protegowany (2):
Poglądy: Celebrystyczne
Przynależność:

RE: Spotkanie I stary młyn na Targówku
Podejdź no do płota jako i Ja podchodzę.

[GG] 4704497
E-Mail: dalewinante@gmail.com

Zapraszam do kontaktu
07-17-2011 11:28
Send this user an email Send this user a private message Find all posts by this user Give Reputation to this user Quote this message in a reply
Koza Offline
Wizjoner

Jerzy Grażyński
mało znany [2]

Protegowany:
Protegowany (2):
Przynależność:

A gdzie ty tu płot widzisz? Aaaaa...?
07-17-2011 11:41
Dalewin Offline
Anas platyrhynchos

Igor Niszony
mało znany [2]

Protegowany:
Protegowany (2):
Przynależność:

Płota nie widzę, ale sztachety na szlachecki łeb! Ha ha!
Zaprawdę wybrałeś niezwykle klimatyczne miejsce. Słucham Cię szczerze i uważnie.

[GG] 4704497

Zapraszam do kontaktu
07-17-2011 11:52
Koza Offline
Wizjoner

Jerzy Grażyński
mało znany [2]

Protegowany:
Protegowany (2):
Przynależność:

Mości Sobieski dzieli Nas wiele, ale łączy Nas wspólna sprawa. Tą sprawą jest obalenie rojalistów i droga do rządów ludu, nie zaś skostniałych staruchów zaprzedających Polskę Szwedom. Owszem różnimy się co do dalszych planów, już tych rządów ludu, ale mamy taki sam zamysł aby obalić rojalistów. Proponuję więc Wam współpracę!
07-17-2011 12:14
Dalewin Offline
Anas platyrhynchos

Igor Niszony
mało znany [2]

Protegowany:
Protegowany (2):
Przynależność:

Mości Kozienicki... Wychodzi na chwilę przed budynek i wiesza plakat:

[Image: jbNid.jpg]

Mości Kozienicki. Plany wyborne macie, Panie Kozienicki. I Ja nawet bym na nie przystał. Jadę niedługo na spotkanie z robotnikami do Poznania. Wam radzę również wśród gawiedzi pochodzić. Ale, wrócę najpierw do mojego języka.

Te zawszone mendy trzeba obalić, to jest oczywiste. Doprowadzić do republiki, a dalej niech obywatel wybierze która opcja, nasza czy wasza lepsza. Problem jest taki, że oni mają wojsko, a my mamy ręce. Jak tutaj Wasze stronnictwo jest w stanie zaradzić?

[GG] 4704497

Zapraszam do kontaktu
(This post was last modified: 07-17-2011 12:31 by Dalewin.)
07-17-2011 12:31
Dalewin Offline
Anas platyrhynchos

Igor Niszony
mało znany [2]

Protegowany:
Protegowany (2):
Przynależność:

Ah i dodam w tajemnicy, mówcie Mi Popow. Igor Popow. Myślę, że lepiej w tej sytuacji nie drażnić władzy zbyt ostentacyjnie, swoim nazwiskiem.

[GG] 4704497

Zapraszam do kontaktu
07-17-2011 12:33
Koza Offline
Wizjoner

Jerzy Grażyński
mało znany [2]

Protegowany:
Protegowany (2):
Przynależność:

Dobrze też Mości Popov. Na mnie mówić proszę Paweł Włostowic i tak listy tytułować do mnie. Oczywiście w przestrzeni publicznej, gdy knuć nie będziemy, a tradycyjnie wilkiem patrzeć proszę po Kozienickim się do mnie odnosić. Zgoda zatem również pojadę do Poznania, zrobić rozpoznanie wśród fabrykantów. My mamy w ręce, część fabrykantów, zaś bez ich pieniędzy rojaliści padną.
07-17-2011 18:33
Dalewin Offline
Anas platyrhynchos

Igor Niszony
mało znany [2]

Protegowany:
Protegowany (2):
Przynależność:

Niech tak będzie. Piszcie na Szmulowiznę, tam teraz przebywam. Ewentualnie piszcie do Trybuny. Szyfrem. Ja zrozumiem. Drukują codziennie listy. Opatrzcie je tylko czerwoną wstążką. Ja już ich uprzedzę.

[GG] 4704497

Zapraszam do kontaktu
07-17-2011 20:54
Post Reply 

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)