Post Reply 

Thread Rating:
Czarni na Czarnych
Wisznu Offline
Pierwsza Dama

szpilki
mało znana [2]

Protegowany: kozaczek
Protegowany (2): baletka
Poglądy: estetyczne
Przynależność: WOMAN

Czarni na Czarnych
Koło anarchistyczne. Kilku zaufanych mi ludzi z KPP nich zgromadzą z 20 ludzi związanych z myślą anarchistyczną i o ile ci ludzi są przeszkoleni przez wywiad komunistyczny na co liczą niech tych ludzi przeszkolą. Wszystko ma być zorganizowane, tak by te koło nie mogło dowiedzieć kim są ci członkowie KPP i ja. Wraz z nimi mam zamiar przebywać z nimi w przebraniu.

Grupa musi być przetestowana. Musi zabić kota z którym najpierw przez jakiś tydzień mieszkała (inaczej może się zawahać, jak przyjdzie do zamachu). Członkowie grupy muszą wiedzieć, że naszym celem jest zabijanie księży i muszą nieć do nich głęboką nienawiść. Należy ich wielokrotnie przesłuchiwać, aż uzyska się pewność nienawiści do księży i zrozumie dokładnie powód tej nienawiści. W wypadku nieścisłości w opowieściach i wątpliwości w ich wiarygodność należy natychmiast zerwać z tymi osobami kontakt.

Dodatkowo potrzebuję dokładnych danych na temat zwyczajów:
+ Lidera chadecji;
+ Prymasa Polski;
+ Najwyższego Przedstawiciela Prawosławia Patriarchatu Moskiewskiego w Polsce.

Są to osoby z których należy wybrać ofiarę naszego koła.
12-05-2011 13:17
Send this user an email Send this user a private message Find all posts by this user Give Reputation to this user Quote this message in a reply
Szmer Offline
Duch Dziejów

ja
że kto!? [-1,5]

Protegowany: I. Komarenko
Protegowany (2): Chan Razmemłaj
Poglądy: chemairisme
Przynależność:

RE: Czarni na Czarnych
No, no. Dałoby się skombinować 10 anarchistów i może ze dwóch zaufanych twoich kapepowców.
Co do zwyczajów, w zasadzie najciekawsze ma imć Starski (patrz karta postaci). Prymas i przedstawiciel to typowy kler.
12-05-2011 18:16
Send this user an email Send this user a private message Find all posts by this user Give Reputation to this user Quote this message in a reply
Wisznu Offline
Pierwsza Dama

szpilki
mało znana [2]

Rozumiem, że tych 10 przeszło test.

Jeśli chodzi o zwyczaje, to idzie mi o ich przewidywalność i sposobności do dokonania zamachu. Mógłbyś podać jakieś prawdopodobieństwo udania się zamachu. Poprzez podanie czasu w którym można ten zamach dokonać, oraz poprzez ocenę ochrony danych osób przed zamachem i ogółem liczby ludzi w otoczeniu.
(This post was last modified: 12-05-2011 20:35 by Wisznu.)
12-05-2011 20:33
Wisznu Offline
Pierwsza Dama

szpilki
mało znana [2]

Odświeżam pytanie, co do sposobności o ochrony wymienionych osób?

Chciałbym również zapytać się na ile moi ludzie umieją zrobić bombę. W tych czasach nie powinno to stanowić problemu, bo w USA były wydawane liczne publikacje anarchistów, jak zrobić bombę w domowych warunkach.
12-08-2011 22:27
Szmer Offline
Duch Dziejów

ja
że kto!? [-1,5]

Protegowany: I. Komarenko
Protegowany (2): Chan Razmemłaj
Poglądy: chemairisme
Przynależność:

Bombę można zrobić. Starskiego albo Hlonda można by spróbować walnąć.
12-09-2011 15:28
Post Reply 

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)