Thread Rating:
Eventy z udziałem Warnowicza
Nerkare Offline
Święty Cesarz

Stanisław Gromowski
mało znany [2]

Protegowany: Symeon Magnus
Protegowany (2):
Poglądy: Fanatyczne
Przynależność: Wspólnota Pokoju i Miłości

Eventy z udziałem Warnowicza
Quote:
[Image: stoeklogo.jpg]
Spotkanie z robotnikami w Warszawie

Aleksander Warnowicz spotkał się w Warszawie z robotnikami, wysłuchał ich problemów i skarg na niedolę. Warnowicz po wysłuchaniu robotników przedstawił diagnozę całej sytuacji w kraju.

Wiecie dlaczego Wielkopolska, Pomorze i Śląsk nie są w naszych granicach? To przez żydów i liberałów! Oni zdradzili Polskę i oddali te ziemie w ręce wroga. To było działanie sprzeczne z Polską Racją Stanu tak samo jak sprzeczny z nią jest wyzysk robotników. Prawdziwy Polska nigdy nie będzie wyzyskiwać drugiego Polaka! To żydzi, masoni i liberałowie są winni waszej niedoli! To oni was wyzyskują, więc jak jakiś fabrykant was gnębi to znaczy, że jest żydem, liberałem lub masonem, a tacy działają przeciw Polskiej Racji Stanu, czyli przeciw naszej Ojczyźnie! Jedyny sposób to pozbyć się tych wrednych wyzyskiwaczy udających Polaków z naszego wspaniałego kraju. Wy jako robotnicy możecie to zrobić, więc nie bójcie się i zajmijcie się tym żydo-liberało-masoństwem! Oni was okradają, a wy możecie odebrać to co nasze. Przy okazji żydowstwo lubuje się w udawaniu lewicy, więc bądźcie ostrożni, sprawdzajcie kto jest kim z tej całej lewicy. Komarenko nie bez powodu zwalcza żydowstwo i liberałów, bo wie że oni szkodzą jego państwu. Dzięki jego działaniom Rosja się rozwija. Polska też może jeśli pozbędziemy się wewnętrznego wrogra naszego Narodu, ale działania muszą wyjść z waszej strony. - powiedział do robotników Warnowicz.

[Image: SM0_1-G-2924.jpg]
(This post was last modified: 11-30-2011 21:13 by Nerkare.)
11-30-2011 20:56
Send this user an email Send this user a private message Find all posts by this user Give Reputation to this user
Szmer Offline
Duch Dziejów

ja
że kto!? [-1,5]

Protegowany: I. Komarenko
Protegowany (2): Chan Razmemłaj
Poglądy: chemairisme
Przynależność:

RE: Eventy z udziałem Warnowicza
Stary MSZ robi spotkania z robotnikami? Tongue
Poza tym Toruń jest w Niemczech.
11-30-2011 20:58
Send this user an email Send this user a private message Find all posts by this user Give Reputation to this user
Nerkare Offline
Święty Cesarz

Stanisław Gromowski
mało znany [2]

Protegowany (2):

Zmieniłem na Warszawę. Owszem, chcę urządzać z nimi spotkania, wszak kto bardziej uwierzy, że cierpi przez żydów jak nie robotnicy? Komarenko prześladuje żydów, a część robotników powinna z nim sympatyzować, więc zrozumieją, że należy żydo-masono-liberałów gnębić.
11-30-2011 21:00
Szmer Offline
Duch Dziejów

ja
że kto!? [-1,5]

Przynależność:

Uaktualnij tytuł. Proponowałbym też konsultować tego typu posunięcia z premierem, bo nadal wydaje mi się to... dziwne Tongue
11-30-2011 21:02
Nerkare Offline
Święty Cesarz

Stanisław Gromowski
mało znany [2]

Protegowany (2):

Uaktualniłem. W tym przypadku nie skonsultuję tego z premierem, gdyż chcę wysondować jego reakcję.
Szmerze, wrzucisz gdzieś ten event?
11-30-2011 21:04
Szmer Offline
Duch Dziejów

ja
że kto!? [-1,5]

Przynależność:

http://antemurale.pl/showthread.php?tid=1070
Wybierz (z sensem) jakiś tytuł i sam wklej.
11-30-2011 21:05
Zgredźmin Offline
Posting Freak

Mikołaj Czapski
powoli zapominany [2]

Protegowany:
Protegowany (2):
Poglądy:
Przynależność:

a już miałem opierdolić :]

gen. Mikołaj Czapski - Partia Gospodarczo-Imperialna
"I staję do walki, tak jak poprzednio, z głównym złem państwa: panowaniem rozwydrzonych partyj i stronnictw nad Polską, zapominaniem o imponderabiliach, a pamiętaniem tylko o groszu i korzyści." - Józef Piłsudski

gg: 5055882
12-01-2011 03:31
Szmer Offline
Duch Dziejów

ja
że kto!? [-1,5]

Przynależność:

Hehe, dobre Big Grin
12-01-2011 15:04
Nerkare Offline
Święty Cesarz

Stanisław Gromowski
mało znany [2]

Protegowany (2):

Coś dla prasy

Quote:Ryszewski - pijak, gwałciciel i chuligan

Maciej Ryszewski - chłopski przywódca niby udaje prawdziwego chłopa, ale w rzeczywistości z wiejskim życiem nie ma nic wspólnego. Już w młodości nie interesował się pracą na roli tylko okradaniem sąsiadów i głupotami. Jednej starszej sąsiadce zabił nawet świnię. Co ciekawego jego ojciec wcale się tym nie przejął i zamiast wychować syna to mu na wszystko pozwalał. Jak twierdzą świadkowie pamiętający młodość Ryszewskiego to lider chłopów był przez ojca molestowany. Co ciekawe ojciec Ryszewskiego chciał mieć córkę i podczas tych okropnych czynów mówił do Macieja "moja córeczko, moja Martusiu" i przebierał go w sukienki. Młody Ryszewski to tak naprawdę lubił.
Jak po śmierci ojca otrzymał w spadku skromne oszczędności to je przepił i wydał na kurtyzany. Jedna z nich, taka trochę niedorozwinięta miała dwójkę młodych sióstr, które spodobały się Ryszewskiemu. Uwiódł on ograniczoną umysłowo kurtyzanę, rozkochał w sobie i kobieta została jego żoną. Tak naprawdę jednak zrobił to, aby zajmować się jej siostrami, jedną mającą 13 lat, a drugą 14. Gdy ta starsza zaszła w ciążę z Ryszewskim to ten zmusił ją do poronienia. Swoją żonę to Ryszewski bije, a często zamyka na noc w piwnicy i stodole. Zresztą ten człowiek nie stroni od przemocy wobec kobiet. Korzystając z usług prostytutek to lubi je bić, za co nieraz go wyrzucano z domów rozpusty. Takiego lidera wybrało sobie PSL. Tylko się wstydzić powinni!
12-05-2011 20:39
Nerkare Offline
Święty Cesarz

Stanisław Gromowski
mało znany [2]

Protegowany (2):

Propozycja eventu:
Quote:
Francuski wynalazca w Warszawie

Pewien francuski wynalazca Pierre Dildon przybył do Warszawy, aby zwiedzić to piękne miasto. Pan Dildon opatentował ostatnio elektryczną dojarkę, która działa szybciej i wydajniej od poprzednich modeli. Podczas wizyty w Stolicy Polski gość z Francji miał okazję się spotkać z Ministrem Aleksandrem Warnowiczem, profesorem Mieczysławem Antonowskim oraz funkcjonariuszem Zenonem Mazurkiem, który towarzyszył szefowi MSZ jako jego osobista ochrona.
Pierre Dildon odbył rozmowę z prof. Antonowskim na temat uskutecznienia metod walki ze szkodnikami upraw, albowiem francuski wynalazca zajmuje się szczególnie sprawami rolnictwa. Minister Warnowicz był natomiast zainteresowany umową na produkcję elektrycznej dojarki w Polsce, zwłaszcza że jego zdaniem to całkiem obiecujący wynalazek, który może pomóc polskiemu rolnictwu i przyczynić się do zwiększenia wydajności pozyskiwania mleka. Elektryczna dojarka Dildona wzbudziła także zainteresowanie funkcjonariusza Mazurka, który stwierdził, że również by znalazł dla niej odpowiednie zastosowanie.
Warnowicz skontaktował już Pana Dildona z przedstawicielami polskiego biznesu rolniczego oraz środowiskami naukowymi Uniwersytetu Warszawskiego. Jest szansa, że wynalazek Dildona będzie wkrótce produkowany w Polsce, a w dalszej przyszłości być może eksportowany do innych krajów. Warnowicz będzie zabiegał o specjalne stypendium dla francuskiego wynalazcy o czym ma rozmawiać z ministrem odpowiedzialnym za sprawy gospodarcze.

[Image: NSRW_Dairy_Industry_2.jpg]
(This post was last modified: 12-17-2011 19:15 by Nerkare.)
12-17-2011 19:04

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)