Post Reply 

Thread Rating:
Kontakty handlowe
Waszmi Offline
Wielki powrót

dr Barbara Różańska
mało znana [2]

Protegowany:
Protegowany (2):
Poglądy: socjalizm demokratyczny
Przynależność: Polska Rzeczpospolita Ludowa

Kontakty handlowe
Sądzę, że jeżeli chciałbym dobrze zadbać o swoją majętność i nieco rozwinąć ta zabitą dechami wiochę, którą pozostawił mi w spadku mój ojczulek to muszę zdecydowanie myśleć o najlepszych rynkach zbytu.
Niewątpliwie najprężniej rozwijającym się obecnie krajem jest Japonia, która non stop potrzebuje surowców szczególnie ród żelaza, do których ja szczęśliwie mam dostęp bądź też mogę pośredniczyć w jej sprzedaży. Mam nadzieję, że Japończycy będą otwarci na kontakty handlowe ze mną Rolleyes
07-16-2011 14:53
Send this user an email Send this user a private message Find all posts by this user Give Reputation to this user Quote this message in a reply
Szmer Offline
Duch Dziejów

ja
że kto!? [-1,5]

Protegowany: I. Komarenko
Protegowany (2): Chan Razmemłaj
Poglądy: chemairisme
Przynależność:

RE: Kontakty handlowe
Mówisz o państwie japońskim? Dobrze, można pogadać. Przydałoby się postawić kopalnię czy coś. Możecie zrobić spółkę.
07-16-2011 15:03
Send this user an email Send this user a private message Find all posts by this user Give Reputation to this user Quote this message in a reply
Waszmi Offline
Wielki powrót

dr Barbara Różańska
mało znana [2]

Protegowany:
Protegowany (2):

Oczywiście tak też zrobimy. Ja jestem skory do współpracy a myślę, że i chłopstwo będzie zadowolone gdy więcej do garnka będzie mogło włożyć
07-16-2011 15:05
Szmer Offline
Duch Dziejów

ja
że kto!? [-1,5]

Protegowany: I. Komarenko
Protegowany (2): Chan Razmemłaj
Poglądy: chemairisme
Przynależność:

To trzeba wydać 3 mln złp. Kosztami dzielicie się po połowie? (Zapłacisz, jak zbierzesz kasę). Możesz napisać info na jawne o zawarciu umowy.
07-16-2011 15:21
Waszmi Offline
Wielki powrót

dr Barbara Różańska
mało znana [2]

Protegowany:
Protegowany (2):

Oki to super. oczywiście zapłacę Wink
07-16-2011 15:23
Waszmi Offline
Wielki powrót

dr Barbara Różańska
mało znana [2]

Protegowany:
Protegowany (2):

Moja część spółki opłacona. Produkcja powinna ruszyć pełną parą
07-22-2011 13:45
Post Reply 

User(s) browsing this thread: